Ada y sama due dgn sy x? 20/2/24

Korang smua ok ke tu atau ada masalah sakit sana sini mcm sy😅 jom borak² #ingintahu

52 Balas

saya 12/2, sekarang perut dah start keras and baby aktif sangat. seronok bila bersembang. tapi itulah pelvik pun boleh tahan sakit tapi takpe lah demi anak 🥹😂

7mo ago

Sama due kita.. betul pelvik punggung rajin sakit skrg

Sy pulak due 4/2/2024... tapi setiap malam mata jadi burung hantu... lelap dalam 1jam lepas tu tak boleh nak tidur... pusing sana pusing sini... kaki pulak kerap cramp... tak selesa ..

7mo ago

ade tak yang macam saya.. asal letak kepala je lena terus.. baby pon okay malam2 takde main gusti dalam tu.. kadang risau sbb banyak baca ibu2 susah nak tidur kena pusing2 dulu baru dapat lena

sy 28.2.2024😆😆tdi bru je mnum gula kli kedua hrp x sngkut GDM. Risau n perasaan takut tu makin kuat pula nak beranak, biasala ank first mcm2 yg d fikirkn😆😊

sy due 28.2 😆😆ank first,, kita excited nak jmpa baby tpi bila dgr pglmn ibu2 bersalin risau pula 😅apapun kna kuatkn smngt jelaa, hrp smua ibu2 bersalin dgn slmt 🤍

8mo ago

wau bby first 🤗, xada apa sis enjoy je ... xdk y nk tkt ... nti nk bsalin lupa tkt hbs smua... y ok cepat la bby kluaq🤭

sama 20.2.24..nk duduk serba xkne..sakit bhgian tulang punggung...28w aritu scan dokter kata baby dlm kedudukan songsang..moga 36w nnti scan,baby da dlm kedudukn yg betul..

8mo ago

Allah,,xpa bby blh pusing² lg tu .. sy pulk uri dekat bawah nti scan jgn la smp tutup laluan beranak

sy 13/2/24 ada gdm...kena makan ubat kencing manis..tapi makin tinggi pulak gula..rasanya kena bersalin bulan dpn (bulan 1)juga la kot.tangan pun rasa kebas2

EDD saya 22/02/2024. tp date czer 8/2/2024. awal sikit hehe. skrg week 29. tido semua masih okay. cuma cepat letih and bila malam mcm cepat mengah

7mo ago

elective czer 😊

beza shari dgn sy.. due 21/2/24.. tp sgkut gdm pulk mnum air gula kli kedua.. hri ni start buat bsp.. harap bacaan okay

7mo ago

Sy.. Awak due bila?

Saya awal sikit 18/2/24. Sekarang badan dah sakit sakit 😭 tapi baby aktif sangat. Baby pulak doktor kata terlebih berat 🤣 perut jadi keras jee

sy due 24/2.. first mom..selalu sesak nafas, jalan sikit mengah,risau sgt2 doc ckp bby besar kalau lbh 4kg kena bedah..sy nak bersalin normal🥺