11week morning sickness

korang pernah tk alahan sampai bau rumah sendiri pon rasa loya, saya tak tahu lh asal ddk rumah bkn main lembik semacam bila keluar hilang rasa loya and lagi satu saya rasa loya bila makan masakan sendiri mkn luar kurang sikit rasa loya tuu

3 Balas

Sama dengan saya 😅 kalau pergi rumah orang, nak balik rumah sendiri tu rasa berat sangat. Dalam rumah sendiri jadi lemah je. Apa yg saya masak pun, saya tak lalu nak makan. Nak makan yg orang lain masak.

1y ago

hahahahhaha asal balik rumah jee macam ii alahan pregnant muncul time keluar tuuu lh paling bersyukur sgt alahan tuu macam hilang kjp😂

haah sis sy ddk rmh mertua..ble kt rmh tu ..lpas mkn je mskn mertua akn wek2 tp xmuntah pon..masak sdri apa yg tringin pon sme loya lpas mkn..ble blik rmh mak or ke kedai mkn bkn main selere 😅..

1y ago

Haha ye kan, balik kampung rumah mak haritu amboi kemain selera lagi. Dah lama tak boleh makan makanan bergoreng n bercili tetiba habis sepinggan kuey teow goreng 😅 balik semula kerumah, mula lah drama taknak makan itu ini 😂

Sama lah kita.. Duk umah sendiri mmg jd mcm kain buruk.. X lalu nk bau rumah ni.. Kalau keluar, mmg rasa malas sangat2 nk balik...