UBAT ZINCOFER

Korang okay tak makan zincofer. Mana yang tak sesuai boleh suggestkan mana yang sesuai tak? Dah try makan pening kepala and muntah. Tobatt taknak telan dah#firstmom

10 Balas

saya dulu masa 1st trimester pun ada masalah juga dgn zincofer sbb still alahan muntah2. tp bila da masuk 2nd trimester ni alhamdulillah dah okay balik and dpt minum zincofer tanpa muntah. kena try and error kut bila waktu sesuai kita makan. usually i akan makan sebelum makan malam to avoid rasa besi ☺️