lewat period dah seminggu

korang nak tanya saya dah lewat period 6hari , lpstu hritu ad jumpa bidan dia cakap peranakkan bengkak mngkin sbb penempelan br nk mnjadi tp sy cek pregnancy test negative , kalau ikutkan usia kamdungan baru 5weeks ke kena tunggu lagi seminggu cek balik sbb kawan ckp awal sgt biasala terlebih excited hehe

1 Balas

tahniah sis, mungkin sis bole double confirm kt klinik, Sy pun Ade pengalaman, mak bidan ngurut, betulkan rahim, bila dipegang katanya bengkak, selang sebulan baru Sy g scan, Mase tu baru 6w..

1y ago

okey sis