Bath tub beli atau tak perlu

Korang nak tanya perlu ke beli bath tub? Sbb tkut mommy czer/normal susah nak dduk bawah. Untuk yang btul2 bajet patut tak beli? Beli kosong or prlu bantal skli#ingintahu #seriusnanya

3 Balas

sy beli sekali dgn rak dia. so ibu tak la kena duduk masa mandikan bby. cuma nya pkai smpai dia blh duduk sndri..lps tu tak pakai dah.

5mo ago

boleh juga. cuma nya ruang sinki sy limited, jadi beli rak tu luas la sikit..letak dlm bilik air dan suami blh bantu sekali mndikan

Sy ada bath tub (ambik kakak punya) tapi tak guna pun. husband mandikan, tak pun mandikan dekat sinki.

saya beli bathtub yang ada stand sekali, senang nak bagi mandi sambil berdiri.