Baju baby jumpsuit

Korang nak tanya, jumpsuit kategori pakai malam ke siang? Sorry first mom.. #bantusharing

14 Balas

Malam. kalau rumah aircond/Jenis rumah sejuk sesuai. tp kalau rumah bahang siang Malam,pakai bju biasa je. lengan pendek. kalau mlm pakaikan bju lengan pnjg seluar pnjg Jenis Kain nipis

malam. kalau design dia comel/lawa, boleh je keluar jalan. cm sy bawa anak cek up kat kk, sy pakaikan anak jumpsuit. senang kalau nak buka/pakai balik selepas timbang berat baby.

sy dlu pn tk tahu nak pakai baju anak . pastu akk saya ajar kalau panjang2 ni better utk malam kalau lubang2 tu utk siang baju pendek tu siang

sayaa waktu ni sis . anak lebih pakai pakaian pendek..sbb telampau panas , baju panjang anak saya tak usik lagi 😌 hari2 baju siang dipakaikan utk mlm..

Mlm je.. tp kalau cuace panas better beli yg jenis nipis.. kalau ank jenis blh tdo aircond baru blh pakai yg tebal skit

Kalau sy mlm sy bgi pakai .. sbb tidor dlm aircond .. tp if sis jenis 24 jam rumah on aircond bole je pakaikan kt baby

klu sye prefer mlm la sbb sjuk.. elok la ttutp.. siang2 panas, umah plak xde aircond so just short sleeve..

biasanya malam sis. tapi ada je jumpsuit yg design dia comel2 untuk pakai bila keluar jalan2

tengok jenis design. ada utk pakai mlm dan ada yg utk pakai siang😊.

awak punya jumpsuit jenis lengan panjang ke? or lengan pendek?