Ubat sembelit

Korang lepas bersalin ada sembelit tak ?? Aku dah seminggu sembelit dahla czer nak teran taik pun takut 😭 sakit nakmampos nk berak pun 😭 korang mkn ubat apa yang elok untuk sembelit ? Nk teran taik mcm nk teran anak huaaaaa 😭#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

Sy alhamdulillah berak lawas setiap hari.. hari kedua lepas bersalin setiap hari berak sampai skrg dah hari ke 30. banyak makan buah oren. tapi lagi cepat lawas kalau minum horlick/milo pagi2