Ubat sembelit

Korang lepas bersalin ada sembelit tak ?? Aku dah seminggu sembelit dahla czer nak teran taik pun takut 😭 sakit nakmampos nk berak pun 😭 korang mkn ubat apa yang elok untuk sembelit ? Nk teran taik mcm nk teran anak huaaaaa 😭#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

beli ubat ni . kat farmasi ada jual . mmg recommend by doctor .

4mo ago

dgn sy ubat ni dua kali awal tu je mnjadi lpastu x huhu skrg ni lubang punggung dah luka, klu membuang rsa mcm kena toreh2 je bwh tu huhu naseb baik luka dah lega, brpantang hari ke 38 dah tp still sakit nak mmbuang huhu nak cangkung pun xbrani lg