berat baby dalam kandungan

korang berat bby korang masa 35w brapa? saya 35w4d dah 3.3kg berdebar pulak rasa tp saya mmg dmtype2 (kncing mnis before preg) tp tula xexpect pulak bby bsr mcmni ada x mcm sy ? kalau bby bsr sgt kene pegang ke ? sbb saya serah diri lps raya haji ni 38w dia nk induce tp risau plk kk hr selasa(11/6) tkut dh kene pegang sbb bby bsr sapa2 ad xpengalaman mcmni?yg gmbr scan ni sy scan hrini sj la nk thu brt bby sbb masa 33w 2.6kg dh #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

berat baby dalam kandungan
5 Balas

saya kurang faham, apa maksud kena pegang tu?

4mo ago

sorry2 maksud saya kene tahan ward smpai bersalin . sbb bby saya besar takut dia nk tahan awal sampai ckup 38w sbb saya spatutnya masuk ward 37w6d 38w terus dia nk induce . tu saya tnya ada x spa2 pengalaman bby dia besar