DENYUT2 DI BAWAH MISS V

Hi korang. Bantu saya boleh 😭 saya da 37weeks. Tapi pelik tkde rasa pulak construction palsu ke ape. Tapi baru2 ni mcm ade rasa denyut2 kt bawah miss v. Mcm tu ke rasa construction palsu? Tapi dalam 3 saat je hilang rasa tu. Sbb sy masih bekerja mcm biasa. Kalau boleh tak nak laa sakit masa kt office 😥 tq pada yg sudi jawab soalan sy #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

lbih baik pi checkup kt klinik dlu periksa gn dr dlu klu sy pula 38weet 4hri bru dlm 4.5hari turun keputihan byk campur lendir2 xde sakit apa2 lgi tggu nnti sakit megras 10minit skli 5mnit skli bru serah diri sbb di klinik bersalin sy jauh 1jam bru sampai

37w Tu dah Ada yg bersalin dah Tu sis. antara tanda bersalin jugak, kalau Boleh Mohon la cuti awal, sbb anytime boleh bersalin dah tu