thankyou asianparent

korang ade dapat tak wet tissue ni, terase bertuah sangat sebab antara 50 org yg dapat tissue ni 🤩 paling best wet tissue ni boleh buat lap semua bende , parent pon boleh guna bukan baby je hehe. buat lap tangan pon boleh. #ThankyouAsianParents tak rugi lah korang install app ni boleh dpt bende2 percuma. sebelum ni pernah dpt losyen dan sampel susu 🤩

thankyou asianparent
7 Balas

Saya pun dapat. Baru brapa hari apply eh tup2 dah sampai dah.

8mo ago

kannn. best sangat dpt mnde free hehe

Mcm mn tu dpt merasai juga free gift mcm ni 😇

share tips nak dapat barang percuma please

8mo ago

Alert ngan page Instagram dia. Dlm ni pon dia sllu up ntok claim benda free. Sy pon dpt

mcm mana nak dpt ??? nak jugak

8mo ago

sis kena selalu tengok dekat bahagian ganjaran 🥰

mcm mana nk dpat ? mmng free ke?

bestkan sbb dia besar

sy pon da dpt 😊