Puasa Dan Breastfeed

Kongsi pengalaman anda menyusukan anak sewaktu berpuasa.. ?

2 Balas

Hi sis. Saya berpuasa penuh dan menyusukan anak lelaki berumur setahun lebih tahun ni. Tapi saya bersyukur sangat sebab husband saya banyak bantu saya sepanjang saya berpuasa. Husband yang kemas rumah, jaga anak-anak, masak makanan buka puasa setiap hari dan tak bagi saya buat kerja berat. Fokus saya waktu tu puasa dan susukan anak. Untuk sentiasa kekal bertenaga saya amalkan makanan sihat dan makan atau minum jus buah selain daripada ambil supplement :)

Alhamdulillah puasa kali ni full even sy bf. Sy amalkan milk booster Mamom spnjg bulan puasa alhamdulillah mmg xd mslh susu drop. Buat kerja rumah pun mcm biase je ☺️