Ingin tahu..34w

Knpa ya klau baring mengiring ke kanan,baby gerak tu rasa mcm dia terhimpit ja dlm perut? Adakah baby btl² terhimpit dlm perut tu?😂

3 Balas

sy asal mngiring mesti baby bgerak mcm x slesa kna himpit. klau x alas apa2 lg sakit tgeser dgn lantai 🤣 tajam je.

4mo ago

ahaa mcm tu la sya rasa klau mengiring ke kanan,rasa mcm baby tu terhimpit,lpas tu dia gerak punya la sakit😂mau tdk mau trpksa mengiring ke kiri jga bru dia diam🤣tu pun bantal keliling dpn blkng,perut pun d kasi bantal😂