Ingin tahu..34w

Knpa ya klau baring mengiring ke kanan,baby gerak tu rasa mcm dia terhimpit ja dlm perut? Adakah baby btl² terhimpit dlm perut tu?😂

3 Balas

Tak pun sis, baby tgh cari position yg sesuai utk dia. Kemungkinan badan baby sis berada di sebelah kiri, kaki tangan dia sblah kanan. Sbb tu lebih rasa belah kanan gerakan tu..Itu pn normal jugak

sy asal mngiring mesti baby bgerak mcm x slesa kna himpit. klau x alas apa2 lg sakit tgeser dgn lantai 🤣 tajam je.

4mo ago

ahaa mcm tu la sya rasa klau mengiring ke kanan,rasa mcm baby tu terhimpit,lpas tu dia gerak punya la sakit😂mau tdk mau trpksa mengiring ke kiri jga bru dia diam🤣tu pun bantal keliling dpn blkng,perut pun d kasi bantal😂

sama lah. belah kanan dan kiri. bby akan gerak mcm nak ckp aduh mma adik terpeyek ni hahaha... 35w

4mo ago

😂😂trpksa alas dgn bantal bru dpt tdur kn,kot² baby dlm perut pun mahu tdur berbantal kali🤣