kencing baby

knp ya kencing baby mcm ni?? bby kurg mnyusu n mix bf n fm..lpstu biji dia pndai kembang kempis ada tak ank korng prnh alami ?

kencing baby
3 Balas

Bawa g check hospital.. If baby lelaki,risau juga ada kaitan dgn angin pasang.. Anak buah husband, anak dia dah nak masuk 10 bln x silap skg & baru2 nie, muntah & cirit.. Kena tahan ward & kena bedah sbb biji dia bengkak.. Semoga dipermudahkan

Macam dehydrated. Bawa pergi check sebab anak pun kurang menyusu kan. Yang biji2 apa tu, tak faham.

12mo ago

iya sis buah zakar ank sy ni kembang kempis dia x bengkak berterusan..mcm mna sis urut n guna apa? air kencing dia tu hri rabu ni jgk sy prsn lps mndi pgi yg testis dia tu time mndi ptg..klinik hri selasa bru buka hri tu ada pegi xda doktor

Bawa baby pergi hospital terus sis. Itu warna urine yang tak normal.

12mo ago

yaka sis sb dia ssh nk mnyusu tgu haus sgt bru dia nk hisap susu botol, susu bdn pn dia pndai lepas² mgkn air susu x kuat..