Bayi 5 bulan nangis ?

Knapa Yaa baby asyik nngis sejak masuk 5 bulan nii ,,, bagi susu nngis , tido nngis , lps tuu tutup lmpu nngis ,,, lps tu dri ptng tdi smpai mlm x tido lngsung ... Tgh mlm bru tido knapa Yaa ... Sya pon tak Tau lahh ... Tiba2 dkt sya okey lps tuu nngis teruk mcm kna Dera ... Lps tu dkt sapa pon Xnk pi asyik nngis je.. Ada tak pnglaman ibu2 baby tiba2 nngis ni tak kena tu tak kena ? #firstmom #bantujawab

4 Balas

baby dlm fasa mental leap.fussy phase smpai sbulann tau.bnykkan sbar ye