Kenapa saya tk munta 😅

Knapa sya tk munta pdahal bidan cakap sya mengandung

27 Balas

Saya pun tak muntah dah masuk 9minggu xmuntah2😅, kadang tekan perut pelan2, dalam hati ni mengandung ke tidak ni🤣

Waa... Untung la xde alahan.... Kite ni tgh mncri makann y sesuai ngn tekak...asik muntah je lps mkn.. Lemau je ase

4y ago

sama la sis..saya pun macam tu..kandungan da berapa bln?

Alhamdulilah awk xada alahan muntah ke apa.... Sy tak nak muntah2 ni... Sakit rasa.. Bau pelik....

Kira untung xmunth ii,,sye pning+mual+penat 24jm nk bring klaw bolh ..lani alhmdulilh ok sudh😅😆

4y ago

betul saya pun mcm tu. rasa badan sgt lemah..nak baring pun..hidu bau2 masakan pn x..bwg2 pn x ble hidu

sy tak nk jwp psl muntah atau tdk..sy nk tye knp bidan yg cnfrmkn awk mengandung.bukan doc?

Jangan diminta sis , Syukurlah tak muntah. Nanti kalau muntah nak kerja semua susah.

semua org tk munta. kalau mengandung selalu muntah..itu pun tak semua orang.

saya tengah alahan teruk ni sis..untungla sis takda alahan.x muntah2

sya pun tak muntah sis... tpi husband yg muntah2..😂😂

jangan mintak nak muntah ye sis. muntah ni penat. 🥴