Pantang Hari ke13

Klu kerap sakit kepala adakah dikira bentan? #sekadarbertanya

1 Balas

Tengok sakit kepala yang macammne dear. Saya kena migrain, memula ingat bentan tapi tk ad mengigil ke tak boleh bangun ke, just sakit kepala berdenyut macam nak hentak je kepala kat dinding, jadi saya g watson ambil panadol khas utk sakit kepala sbb breastfeed,klu tak breasfeed diorg boleh bagi ubat yang kuat sikit. Leoas dua tiga hari da hilang. Allhamdulillah. Mcm tu rupanya migrain.