Baby 3 bulan 4 hari tak focus pada bunyi atau panggil

Klu baby main dgn adik I , I panggil atau buat bunyi dia tak nak pandang . Ini normal ke ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Masa puan g checkup ank mse kt klinik nurse tkde ckp ape2 ke....

2y ago

Puan ada tk beli mainan yg bunyi2 mcm ank blh pegang tu...hritu mse sye g bwa g checkup nurse tu buat cmtu nk tgk respon ank....pastu sye blik je sye sama mcm yg nurse tu buat...ank bg respon dan pndang muka sye bila sye pnggil