Salam

Klo sakit gigi time mgandung bleh mkn panadol tak

2 Balas

Boleh makan PCM sis. Seeloknya pergi LA klinik gigi. Saya sakit juga gigi. Pergi klinik doktor cuci gigi y sakit tu sbb gigi saya tak ada lubang. Doktor bagi ubat kumur & doktor suruh sapu ubat gigi Sensodyne dekat gigi y sakit tu. Alhamdulillah sampai skrg gigi saya dah tak sakit

4y ago

Seeloknya sis pergi cek dulu. Mungkin doktor boleh bagi pendapat dia. Kalau gigi berlubang sis try tumbuk bawang putih, bunga cengkih, halia & garam isi dalam gigi y berlubang tu. Saya pernah buat Alhamdulillah hilang sakit.

Boleh