KLINIK KESIHATAN

Klinik kesihatan kita mmg terbaik la. Saya baru je melahirkan dan discharge lambat. Bila inform je dah discharged, esok tu terus dtg home visit 👍🏻👍🏻 walaupun waktu menunggu checkup mmg lama tp dari antenatal sampai ke baby mmg saya prefer checkup dkt KK / KD. Precise & detailed. Takde apa pun tertinggal. Setiap apa yg kita risaukan, dorg takkan amik mudah. Ibu ibu cuma perlu tingkatkan kesabaran dibebel & menunggu je 😆 sume yg dorang bebel atau marahkan, adalah bersebab dan bermanfaat utk kita yg bwk satu lagi nyawa hehe #justsharing

2 Balas

Rezeki sis dpt kk baik. Kk tempat saya takda home visit. Tak cukup staff. Kita yg kena ke kk sendiri bawa baby 😭😭😭