KLINIK KESIHATAN

Klinik kesihatan kita mmg terbaik la. Saya baru je melahirkan dan discharge lambat. Bila inform je dah discharged, esok tu terus dtg home visit 👍🏻👍🏻 walaupun waktu menunggu checkup mmg lama tp dari antenatal sampai ke baby mmg saya prefer checkup dkt KK / KD. Precise & detailed. Takde apa pun tertinggal. Setiap apa yg kita risaukan, dorg takkan amik mudah. Ibu ibu cuma perlu tingkatkan kesabaran dibebel & menunggu je 😆 sume yg dorang bebel atau marahkan, adalah bersebab dan bermanfaat utk kita yg bwk satu lagi nyawa hehe #justsharing

2 Balas

alhamdulillah. kk tempat sy buat checkup 38w hari tu, urine result hilang dari radar and sy kena tunggu nama dipanggil jumpa nurse 2jam setgh. tak ramai patient pun, nak nangis rasa

Rezeki sis dpt kk baik. Kk tempat saya takda home visit. Tak cukup staff. Kita yg kena ke kk sendiri bawa baby 😭😭😭