Saya mengandung ank pertama

Klau kita dah sampai ke hari due date kita dan doktor suruh serah diri. Dan masa itu jalan belom lagi buka dan kita tak rasa sakit apa apa lgi. Mesti doktor bagi induce kn? #firstmom #ingintahu

1 Balas

klu awk takde masalah kesihatan (GDM, PP), bila smpai hari due awk tak rasa sakit bsalin, dktr bg extend 7hari dan surat serah diri terus ke hsptl. so pd hari yg ditulis dlm surat wajib serah diri tak kira ada rasa sakit atau tidak. klu masa serah diri masih tak ada rasa sakit, yes kena induce.