First ?

Klau ikotkan hati, hari2 nk scan bby ? tp scan kerap pon x elok. Bulan dpn baru scan blik, hope dy akn tunjuk laki ke perempuan ? #17weeks

2 Balas

Kan. Suami sy pn mcm tu..asek ajak g scan je.. 😂 ni dh 21week. Dh 3x scan. Mase 18week scan tk jelas lg jantina dia. 3ari lepas scan baru nmpak boy.. Doc ckp nnt scan lg utk double confirm...tunggu besar skit buat 4D@5D

4y ago

Skrg dah 22w dah 3 kali scan tp asik kepit je bby ni haha.

ye ke x elok..? dkter sy kata x ganggu kandungan pn kalau slalu scan..

4y ago

oooo xtwu plak 😅😅