Nak tanya mommy..saya ttc 9 bulan .. saya masih belum hamil..

Kitaran haid panjang boleh pregnant?? Kadang saya haid 30 to 45 hari normal tapi xde sakit apa..saya jumpa doktr ckp rahim normal...last period 7 july ..sudah sebulan belum dtg period so saya cek upt negative..saya kecawa ... #ingintahu

1 Balas

hye sis..if doctor da ckp normal tk ada apa la tu..mgkin belom rezeki..kadang2 hormon..sis jgn stress2..nanti ganggu hormon..sy doakan nanti sis berjaya pregy ya..semoga segala urusan sis dipermudahkan..

2y ago

amen!! terima kasih sis..