Pump susus

Kita boleh start pump susu dari bila? Anak dah lahir ke or tunggu sebulan dulu ke or boleh je pump terus kalau dah lahir baby? #firstmom

Pump susus
2 Balas

slpas bby lahir teruskn bg susu kt dia.. menyusu dgn kerap.. & slpas berurut sllunya susu akan bnyk jd akan terjd bengkak susu.. bila rasa breast berat.. sakit & basah terus pam jgn biar lama..

2y ago

Tq for the info!

Dlm pantang klu blh df dulu. Sucking bby boleh tlg bykkn susu. Klu bekerja..lps hbis pantang, sblm cuti maternity habis blh pam & ajar anak guna botol.

2y ago

Tq for the tips!