Mau tanya nya dong bund

Kira kira kalo bayi NB pake pampers boleh dibedong ga ya?

9 Tanggapan

boleh dong, mau pake popok apapun boleh dibedong kok. Tp bedongnya jgn kayak org jaman dulu yg kenceng dan kakinya dilurusin banget

2y ago

oke makasi bund infonyaa🥰

Boleh Bun. Karena fungsi bedong kan hanya untuk menghangatkan tubuh bayi. Bedongnya jangan terlalu kencang ya Bun kasihan bayinya.

boleh boleh aja bun, yg diperhatikan cara membedongnya ya, bagian kaki ga boleh kenceng2, harus dilonggarkan

Boleh bun Pilih pampersnya jg yg sesuai ya sama jgn lupa diaper rashnya biar ga ruam👍🏻

boleh dong bun, tapi bedongnya jangan terlalu kuat, asal bayi merasa hangat aja

boleh lah biar hangat, bedong nya biasa aj kk jgn kencang x jd bayi juga leluasa

boleh di bedong tp ga perlu kenceng2.. cukup buat baby hangat aja

BOLEH mom

boleh