Stress waktu pantang

Kesan menangis dalam pantang ade spe2 boleh share ? #ingintahu

16 Balas

boleh effect susu badan jugak. masa pantang selalu rasa sedih n menangis + sembelit pulak masa tu. sakit jgn cakap. sampai susu badan kering

saya pernah menangis time anak saya meninggal pada hari ke 27...jatuh pulak pada hari raya...masyaallah sedih bukan kepalang

Kesan stress boleh effect mental health. Waktu pantang yang kena jaga emosi dan fizikal. Moga sihat selalu ya

jgn sis.. org tua² pesan takut meroyan.. buka al quran & zikit selalu.. happykn diri dgn anak..

nanti besar baby Akan ikut sebijik Gaya ibu masa Dalam perut.

mental health