Keputihan sy hilang bila cuba ni

Keputihan saya semakin pulih bila guna intimate spray... siapa ada masalah sama boleh cuba... Dulu saya just guna pencuci x cukup kuat... bila ada duit lebih sikit, saya beli intimate spray ni alhamdulillah menjadi... Siapa ada masalah sama boleh cuba.... semoga kita sama2 sihat ya mommies ♥️ #sekadarperkongsian

2 Balas

Doktor bagi ke bagi spray ni? Saya takut sikit nak cuba produk2 utk hilangkan keputihan ni sebab mmg pregnant biasa ada keputihan

Belah kanan intimate spray yg saya guna