Keputihan kuning normal ke?

Keputihan kuning bahaya tak kt baby? Saya dah 32 weeks pregnant, bru ii ni doc adalah kasi ubat insert kt vagina tu n ubat antibiotics, lps je ubat tu habis saya dapat keputihan balik tpi tkgatal pun , cuma lendir putih dan kekuningan kt spender, sy risau ada jangkitan je, next checkup bru nk tnye kt nurse, baby okay je active gerak , lgi active sngt ii, normal ke kluar keputihan kuning ni sblum bersalin?#ingintahu #seriusnanya #firstmom

4 Balas

Kalau nurse dah check n ambik sampel bukan gbs, tu normal jela.. Kurangkan makanan dan minuman manis.. Sy dulu pun sampai bersalin keluar keputihan, tapi bukan gbs..