Pening

Kenapa yea sejak kebelakangan nie sya rasa pening (brpusing2)...de spe2 alami sama mcm sya? #16weekpregnancy

3 Balas

Mungkin tekanan darah rendah. Atau hb semakin menurun. Saya dulu macam tu jugak masa awal awal pregnant. Kena baring baru okay, atau makan sesuatu.

5y ago

Inn sya Allah nnti sya cuba yea....sya xblh mkn daging xbrp suka sjak mngndung😃...hrp2 ok la lpas nie

Saya pun mcmtu jugak dari minggu ke 8 sampai skrg minggu ke 17 nak msuk minggu ke 18 dh ni hmmm darah semua normal .. maybe pembawakan

Saya kene migrain masa 16w .. dr bg mc 2hari