Makan tomyam

Kenapa ye lepas makan tomyam terasa panas di perut? Ada effect dekat baby ke ??#bantusharing

4 Balas

sbb pds tu mngkin time preg awk xblh mkn pds elakkan pds ya awl2 preg ni sis 🥰🥰 nk mkn blh kurangkan pds tkut jd gastrik

Pedas, masam, berminyak boleh trigger gastrik. Walau before pregnant takde gastrik, tetap boleh attack bila baby makin besar.

Sebelum hamil ni , puan makan tom yam macam tu ke keadaannya?

9mo ago

X sis tu pun tiba2 ja petang mkn tomyam lepastu malam dia panas perut

blh nk mkn tp kurangkan pds tu.. rasanya sbb pds tu