tak boleh tidur

kenapa ya saya tak dapat tidur ? stress ke apa ni ya. badan penat sakit tapi tak dapat tidur bertambah saya stress. pusing sana pusing sini tak dapat tidur. baby bangun masih tak dapat tidur makin bertambah lagi stress haihh dahlah saya jaga baby sorang suami jauh pjj. stress sangat tak dapat tidur ni bodo betul #firstmom

1 Balas

Hehe.. Siap bodohkan tak boleh tidur tu ye. Awak dah penat kot. Kurangkan tengok skrin. Ambil udara segar di luar. Tinggal berdua ke dgn baby?