Tidur sekejap nagis

Kenapa ya anak saya bru 2 bulan, sejak ni dia akan tidur dlm 30 min - 1 jam je lepastu tersadaer&nagis mcm mengigau tu. Mesti akan tersadar nagis. Tidur sekejap2. Kenapa n apa perlu buat ye😓

8 Balas

ingt ank sy je mcm tu ,bila baca komen ramai rupanya hadap bnda sama,ank sy pun 2 blan skrg nie mcm tu jgk prgai...tido dlm buai 30min -1jam pastu tersedar menangis kdg merengek,angt tido ats katil pun kjp je ..tp bila tido ats riba kt lengan kemain lama tido..mlm pun sama mcm tu jgk...smpai sy xcukup tido byk hr dh,n smpai sakit kpla

Sy rasa normal..baby sy pun mcm tu.. lps tu berjaga tu asyik nk ajak kita menyembang.. kdg² bg btl² lapar, lps tu susukan cukup² baru dia nk lena dlm 4-5jam. Kerap jgk dia jeluak susu..

dye nak peluk jeq tu...kalau penat peluk dye, bedungkan jeq kemas2...konpem lena 5@6 jam...Kalau malam boleh straight 12 jam...nak susu pon xnak bukak mata haishhh...geram jeq...hihi...

Anak sypun gitu. Nk berubah bln ni. Tenangkn dia blk nti dia tido blk.

ya Allah sama sis 🥲 lagi2 akan menepek kt kita nk menyusu.

nk brubah bln kot.. memg prangai bby brubah2

sama la anak saya pun.. tidur sekejap sangat

dy nk brubah bulan sis.. ank sy pn cm tu