Ingin kepastian

Kenapa usia kandungan terimester 1 sering rasa lapar walaupun 5-10 minit yg lalu da makan?

4 Balas

Nak tnya semua mom2.. Saya ada cek kncing di kilnk, keptsn nya weak positif.. Lps to sa beli bikin test kehamlin, pagi2 cek pulk, satu garis.. Ada kah saya hamil ataupun tidak?

4y ago

Ok.. Tq mom

sebab janin nak membesar mummy . untung lagi rasa lapar , dari tk rasa lapar lngsung and muntah2 😂

Kdg2 da xthu nk mkn pe da... Lau xmkn mula laa pning, mual n bdn beranginn

Sama mcm saya.. Kja lpar jaa wlpun bru mkn.. 😅 😅