Tidak boleh rasa

Kenapa Sy 15weeks tidak rasa pergerakan baby ye?

5 Balas

sy 17w baru start rasa geli² dlm perut n ada tendangan halus nampak dr luar perut..kwn sy 19w pegi scan baby xduk diam asyik menendang tapi dia blum rasa apa² jgk dari luar..nurse sy ckp depends pd pandai xpandai kita nk bezakan rasa tu baby gerak atau bukan n ketebalan rahim kita jgk sis 🤗

biasa kalau first baby. mmg susah nk rasa sikit. sebab ibu xde pengalaman beza kan gerak baby. sy Masa first baby 19 minggu bru rasa 😂

Saya dah masuk 5 bulan pun tak rasa baby tendang lagi🤧

selalunya 15w mmg xdpt rs lg pergerakan..

awal lagi awak. baby kecik lagi