cek air gula

kenapa saya 20w nak masuk 21w masih belum check minum air gula ya? korang check air gula masa berapa week? #fistimemomhere

7 Balas

Sy sbbkn family ada sejarah kencing manis (bapa) dan bmi x normal. Minum gula pertama masa 12w xsangkut gdm, nanti repeat minum air gula kedua ni masa 28w. Alahai ingatkn tak akan merasa air gula lg dah smpi melahirkan 😂 dr kata sbb family ada history kencing manis dan bmi x normal jdi klu x sangkut gdm masa minum air gula first tu wajib kena repeat balik sblm beranak.