DOKTOR L or P?

Kenapa pakar sakit puan banyak Dr lelaki? Nak checkup ibu mengandung pun banyak Dr Lelaki. Macam mana kalau nak request Dr Perempuan ya? Malu sangat² bila kena check up breast dan vagina oleh Dr Lelaki. Tidakkah WHO / KKM memandang serius hal ini?#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #malu

5 Balas

betul tu awak..kdng rasa xlehh byngkn time doktor lelaki nk selup, nk suruh kangkang..rsa MCM eh betul ke ni😔

5mo ago

seriously serba salah kan?