Nurse KK KD

Kenapa nurse KK dan KD semua garang²? Kadang tu garang tak bertempat, kita tanya baik², herdik² perli² pula dibalasnya. Macam takda adab. . #sedih #sedihrasanya #KKMpleasetakenote

10 Balas

biasa lh tu awak...mmg akn ade sesetengah nurse yg mcm tu kdg dia org ni brckp mcm dia org xkn mengandung n beranak...sy pnh je jumpa yg jenis bual tapi kje slow yg jenis bebel je tapi tgk ank ank nurse pon rapat2 n x terurus....jdi kne kental kn hati ,n cuba tahan telinge je ...sbb klau kerajaan ni semua mmg ade perangai yg cm tu ..

6mo ago

ouh. betul juga. ada sispaa. Alright cari sekarang!