Nurse KK KD

Kenapa nurse KK dan KD semua garang²? Kadang tu garang tak bertempat, kita tanya baik², herdik² perli² pula dibalasnya. Macam takda adab. . #sedih #sedihrasanya #KKMpleasetakenote

10 Balas

punca sy check up di swasta. bayar takpa dari sakit hati nak lalui 9 bulan menghadap KKIA. first pregnancy gugur. taktahu apa2. dtg KKIA time 6weeks. Nurse ckp dtg semula lagi 4weeks, kalau gugur takpayah dtg. Sy gugur pada 7 weeks. Now Allah beri rezeki lg. Ambil langkah untuk senangkan hati. Semoga Allah lindungi kandungan puan & kita semua 🤍🤍

6mo ago

nurse ni diorang punya kursus macam askar ke? sikit² nak tengking