Nurse KK KD

Kenapa nurse KK dan KD semua garang²? Kadang tu garang tak bertempat, kita tanya baik², herdik² perli² pula dibalasnya. Macam takda adab. . #sedih #sedihrasanya #KKMpleasetakenote

10 Balas

tak semua pun mcm tuh, ikut orang juga, maybe misi tempat awak jenis mcm tuh kot. byk bersabar naa.

6mo ago

kalau byk cmtuh saya pun down, saya takat kena sorg dua mcm tuh pun down juga, ni 4tempat . sbb sllu mst akan ada yg okay, siap bole blawak lagi. maybe mmg tempat awak jenis straight kot.