Confuse upt

Kenapa kalau buat upt petang, nampak test line samar sangat...tapi bila test upt masa bangun pagi n first air kencing jadi -ve plak🥺...malas nak berharap, tapi kita excited🤧....yang first dulu chemical pregnancy #ingintahu #bantusharing

4 Balas

ada orang UPT petang lagi clear sebab banyak bergerak/beraktiviti dan memang jenis kurang minum/buang air. saya sendiri haritu, UPT awal pagi tak clear. lepas tu gi taman beriadhah etc, balik tu test semula UPT, lagi terang dari yg pagi. sekarang dah nak masuk 26w. sis repeat je lepas 2 hari. moga murah rezeki.

3mo ago

Ooo ada jugak ye macam tu...ok nanti saya repeat test...terima kasih❤️

Cuba test lagi dlm 3 hari..kalau makin terang Insyaallah ada lah tu,awal2 ni hormon hcg masih rendah,sy 20hr delay baru upt nampak semakin terang,masa lewat seminggu dua tu,mmg samar sgt,sampai juling mata2 nk tgok line tu😂🤗

3mo ago

Ye awak...dia punya samar tu jenuh nak tengok...ok nanti saya repeat test...terima kasih❤️

da delay period ke? bg sye negatif, sbb upt ptg pn samar sgt kn.. bley cnsider negatif... lg pun klu upt x knsisten, memg x preggy.. nie pngalaman sendri..

3mo ago

Haah dah delay period nak dekat 14 hari...ooo maybe -ve la tu, tak pe la belum ada rezeki cycle ni🥹

period dah delay ke?

3mo ago

Period dah delay nak dekat 2 minggu...saya irregular period