harge urut lepas bersalin sekarang mahal

kenapa harga berurut skrg mhal sgt2..rse down sgt sbb lepas bersalin nnti xtau laa dpat berurut ke x.. sbb skrg tgh 9bln, bdn n urat sakit2 sgt..tanye2 harge ngurut lepas bsalin pling murh rm450+, rse xmmpu ... mkin teruk ke bdn kite klau kite xberurut lps bsalin?

6 Balas

Tak wajib pun urut..klau rasa mmpu blh ambik...jaga makan, jahitan dh okay, lpas pantang blh exercise di rumah..bkk je utube cari exercise at home.. Sy dapat CL 3 hari rm400.. awak blh tgok dirgahayu confinement centre.. Edited : sy ada ternampak 1 iklan urutan lps bersalin kat fb, Shaz Confinement care & spa..Rm360 utk 3 hari

1y ago

trima kasih sis utk info 😍

Mahalnya tempat sis, ke sis ada amik pakej apa2. Selalunya saya amik urut satu badan, untuk 3 hari tak smpai 200 pun, skrg stu bdn rm60/70 mcm tu je. Kdg sllunya bidan urut ni dia amik untuk tunku sekali, mandi baby, tapi sya tak amik, sbb mak saya boleh tolong buatkan😊

tak, saye tanye2 tukang urut kg sini..biasa sye nk urut2 biasa utk 3 hari ..da 4 thun gap ank sblm nie..4 thn lpas msoh dpt lgi rm50/60 shari... tp skrg dpt rm300 utk 3 hari pon da ok rase nyer kan

1y ago

oke sgt.. skrg rate 1hri 130-150 ...

https://www.tiktok.com/t/ZSL1qGV7h/ rm450 utk sehari ke? sebab dekat tempat Sy rm450 utk 3 hari

tempat saya sekali urut rm100. tapi dia ak stay dengan saya. transport semua dia gerak sendiri.

1y ago

ok da tu sis klau shari rm100 siap trnsport tu

sy xpernah berurut pn sis dr anak 1st pn..