Nak tanya??????????

Kenapa eh bila period kita pakai pad then naik gatal2 di sekitar kemaluan dan paha?#seriusnanya

2 Balas

hi awak! awak selalu tukar pad x lepas 3-4 jam? dh cuci tu awak lap tak? selalu bacteria cepat merebak di tempat-tempat yg lembap. kalau makin teruk, better jumpa dr

3y ago

haah memang kita akan tukar pad setiap 3 jam dan lap. thankyou🥰🥰

Mungkin juga material pad tak sesuai dengan kulit. Cuba dapatkan pad untuk sensitive skin. Sbb saya pun mengalami kegatalan walaupun kerap tukar pad.

3y ago

Semoga membantu 🥰