kandungan baru 10 minggu

kenapa dah mkn banyak sakit urat pinggang lengguh gila padahal buat kja duduk bukan berdiri sampai kena gosok2 baru ok ##seriusnanya #firstbaby

3 Balas

duduk lama lagi senang sakit pinggang sis dari berdiri lama. sebab berat badan kita rest sepenuhnya dekat tulang belakang dan pinggang. sebab tu ada orang slipped disk kalau duduk lama sangat. kena rajin2 bangun stretching jalan2 sikit bila rasa lenguh tu

Selalunya duduk lama2 pun boleh punca sakit pinggang. Time duduk pun kena ade alas bantal supaya tak sakit sangat, pinggang pun kena letak bantal. Kena selalu bangun2 jugak untuk elak cramp.

ok sis tapi Tula kt tempat kja xdk bantal mmng xleh letak apa la