tolong explain sikit guys

kenapa bersama dengan suami keluar darah ? tolong explain #seriusnanya

9 Balas

sya bersama suami keluar darah cm coklat/ merah gelap gitu...terus test pregnant...mmg pregnant...dlm 7 minggu pregnant masih keluar darah sikit2 gitu...baca kt google, x de papa..hanya tindak balas hormon..tanya doc, doc agak risau..and scan baby..x de papa pon...terus buka buku pink je selepas beberapa minggu..

11mo ago

sye xpregnant pn cuma lmbt dtg period .. bru 3 hri sis

macam saya dulu kalau bersama dengan suami akan berdarah. fresh blood. takut gak. bila buat fully check rupanya ada ketulan sedikit dekat pangkal rahim. skrg saya dah 33weeks. nanti 3 minggu lagi baru amik result nak tahun ketulan tu serious atau tidak. Doa2lah bukan cancer.

11mo ago

iye. skrg 33weeks. haritu ada buat check up sebab bleeding. rupanya ketulan tu dah bergesel dengan baby sebab perut dah membesar. eh tup tup time check up tu gak doc dah buang ketulan tu. besar gak. besar 2 ibu jari.

sya pon..bersama suami keluar darah...and lepas beberapa hari mmg period...hbes period , test pregnant sbb firasat rasa cm lain...positif pregnant rupanya

11mo ago

ouhh .. tp sye dh lewat 3 hri sis period xdtg .. biasa sye nk period, xde pulk klau nk bersama smpai drh .. ni pukul 11 kng nk gi scan pangkal rahim tkot ada luka ape2

awak mengandung ke?klau mengandung sila stop segera bersama suami.. hold dulu sementara waktu.. jumpa doktor segera..

11mo ago

try la upt mane tahu pregnant ke ...

Better refer doktor sis. Kalau saya tak pasti kenapa keluar darah.

ade luka di pangkal rahim? ape pun sila rujuk Dr.. dyorg lebih tw

11mo ago

sye kuar drh pinkish jugak sis ...

Tanda nk dtg period @ada luka dlmn@ period bulan lps tdk hbis klur

11mo ago

sye dh gi klinik dh ... doktor pn dh check rahim dia ckp ok .. masa buat upt pn line 1 je naik sbb masa tu check baru 3 hari lewat .. skunk dh 6 hri lewat period .. doktor ad ckp nnty check blk upt .. masa sye tnya ni .. haritu jugak gi klinik

Darah banyak ke sikit? Kalau sikit je maybe luka.

11mo ago

setompok

kalau tak pregnen awak period la tu.. 😅

11mo ago

awak test upt sis.. tengok apa keputusannya kalau x period jgk tggu seminggu lagi test upt lagi.. period awak teratur tak? mcm mn skrg, any update? 🤗