gdm

Kenapa bacaan bsp sebelum breakfast lagi tinggi dari lain nya, malam puasa start 7 sampailah 8 pagi #3kalibspbacaanpagixcantik #sapeadecessamamehbagisaransy

2 Balas

Sy amalkn mnum air kelapa muda ori yg bru kopek. Shri sblm cek bsp.. Alhamdulillah bacaan pagi normal. Klu x tgi je..

4y ago

Sama la sy sis. Td pergi ceramah pemakanan. Dia kata tkut bdan hypo.. Kene stat puasa pkl 10. Jd pkl 9.30 mcm tu kena ambil mknn sikit. Mcm bskut atau roti. Bila badan dpt signal kurang gula sbb last mkn awal sgt. Hati kita akan produce gula sendiri. Tu yg gula tinggi wktu pg. Next week nak cuba makan nasi pkl 7. Tp dlm 9.30 tu mkn bskut 3kpg.