kiraan due date

kenapa application kire lain. n hosptal kira lain . hosptal punya dorang +5ari dr tarik due date. why ya.. sebelum ni mcm xpernah pon mcmni. msti tally dgn app. ni lebih 5ari die ltk kt buku

2 Balas

saya scan kiraan lain, apps kiraan lain, nurse kiraan lain. klo ikut due sama ja tp nurse ngn apps x sama mcm lambat 4 hari mcm tu. scan pon kiraan saya jd awal plak so saya biarkan je selagi dr x cakap pape mslh. jnji bby saya sihat x de mslh

dah scan ke kat klinik? kadang2 saiz baby besar sikit berbanding usia, ada doktor lebih prefer ikut jangkaan pada mesin scan.