Baby 7bulan tak boleh kencing

Kenapa anak 2 3 hari ni x boleh kencing pempers yg pakai pun tak penuh contoh mcm 5ptg pakai sampai 10 MLM still tak penuh MCM baru pakai..saya sngt risau saya dah bawak klinik pakar kanak ii masalah xboleh nak kencing masalah srs atau biasa ##ingintahu #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Kena check doctor lebih baik. Takut ada masalah dalaman. Kalau kat rumah kita kena pantau minum susu dia sama atau tidak. Kalau sama banyak tapi keluar sikit, ini kena ke doktor segera

Baby ada menyusu seperti biasa? Kadang kalau sakit, dia kurang menyusu, akan jadi macam ni.

Tak kencing langsung atau tak penuh pampers?

Dr cakap apa?