Bayi 6bln Bru baik demam

Kenapa ada merah keluar Dr bdn dia.. sebab baby Saya Bru baik demam dh tiga Hari tgk dia mcm dh ok . Tiba2 ada merah sikit mcm dlm gmbr .. boleh share Tak knpa .. dn dh ke klinik doc kata demam masih ok.. sbb baby Saya tumbuh gigi . Tp nak tahu knapa eh ada bintik2 merah. #firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Bayi 6bln Bru baik demam
2 Balas

post viral infection kot. ada anak jiran mcmni. lepas baik demam naik ruam. tapi klo sis risau boleh dapatkan 2nd opinion.

Mungkin ruam panas

1y ago

ok tq. jdi ruam tu Tak apa2 kh dgn bayi.. sbb skrg kurang sudah. .